U bent hier

Nieuwe naam Mobers & Smolenaers notarissen

Door de benoeming van Marjo Smolenaers is de naam van Mobers & Dings notarissen vanaf september gewijzigd in Mobers & Smolenaers Notarissen. Gelijktijdig is de campagne "Samen Beter" van start gegaan. Met deze campagne willen Erik Mobers en Marjo Smolenaers ondersteund door hun team er voor zorgen, in samenwerking met cliënt en adviseur, dat er optimale notariële diensten worden verleend. Mobers & Smolenaers Notarissen blijft garant staan voor kwaliteit, deskundigheid en ook voor een persoonlijke benadering. Zo wordt er geluisterd naar uw wensen en worden deze vertaald in een passende oplossing. Zij streven er naar om ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal uit te leggen.

Op belangrijke momenten in uw leven staat Mobers & Smolenaers Notarissen u graag bij in het nemen van de juiste beslissing. Onze dienstverlening omvat alle terreinen op het gebied van:

onroerend goed recht, zowel de particuliere woningmarkt als het commerciële onroerend goed. Zo verzorgen wij graag de (ver)koop en levering of verdeling van uw pand, maken wij graag uw hypotheekakte op, zorgen wij voor een appartementensplitsing, de vestiging van een erfdienstbaarheid of regelen wij een van de vele andere zaken die dit vakgebied omvat. Ook bedrijfsoverdrachten behoren tot onze deskundigheid;

personen- en familierecht, zo verzorgen wij graag uw testament, uw levenstestament, uw huwelijkse voorwaarden/partnerschapsvoorwaarden, uw samenlevingsovereenkomst. Tevens kunt u bij ons terecht voor een verklaring van erfrecht of de afwikkeling van een nalatenschap; 

ondernemingsrecht, zo kunt u bij ons terecht voor de start van een onderneming en advies over de voor u geschikte rechtsvorm, de oprichting van een B.V., alsmede de overdracht, fusie of splitsing van een onderneming.

Wij streven ernaar om dit in nauwe samenwerking met u alsmede uw eventuele adviseurs zoals accountants, belastingadviseurs, advocaten en estate planners te doen, vandaar de slogan "Samen Beter"!

Een regelmatige juridische scan is gelet op voortdurende wetswijzigingen en aanpassingen van het fiscaal stelsel van groot belang. Kom regelmatig eens langs voor een vrijblijvend gesprek en wij zorgen er samen met u voor dat u up to date blijft.